top of page

Over K&E Bouwers

Welkom bij K & E Builders, een renovatiebedrijf dat zich toelegt op het transformeren van uw ruimte in uw droomhuis of bedrijf.

 

Bij K&E Bouwers begrijpen we dat elk renovatieproject uniek en persoonlijk is. Daarom nemen we de tijd om onze klanten en hun visie op hun ruimte te leren kennen. Ons team van ervaren vakmensen werkt nauw samen met onze opdrachtgevers gedurende het gehele renovatieproces, van de eerste ontwerpfase tot de uiteindelijke afwerking.

Wij zijn gespecialiseerd in een breed scala aan renovatiediensten, waaronder keuken- en badkamerrenovatie, kelderafwerking en commerciële renovaties. Ons team zet zich in om met behulp van de laatste designtrends en bouwmethodes uw ruimte om te toveren tot een functionele en stijlvolle woon- of werkomgeving.

Bij K&E Builders geloven we dat communicatie de sleutel is tot een succesvol renovatieproject. We houden onze klanten stap voor stap op de hoogte, zodat ze tevreden zijn over de voortgang en het eindresultaat.

Onze missie is om uitzonderlijke renovatiediensten te leveren die de verwachtingen van onze klanten overtreffen. We zijn toegewijd aan het leveren van kwalitatief vakmanschap, aandacht voor detail en uitzonderlijke klantenservice.

Bedankt voor het overwegen van K & E Builders voor uw renovatiebehoeften. We kijken uit naar de mogelijkheid om met u samen te werken en uw renovatiedromen waar te maken.

1.jpg

Ons proces

Bij K & E Builders zijn we trots op ons samenwerkingsproces. Wij zijn van mening dat de sleutel tot een succesvol bouw- of renovatieproject open communicatie, aandacht voor detail en toewijding aan kwalitatief vakmanschap is. Ons proces bestaat uit de volgende stappen:

1.   Eerste consult: We plannen een eerste consult om uw project en uw visie voor uw ruimte te bespreken. We stellen vragen, luisteren naar uw ideeën en doen suggesties op basis van onze ervaring en expertise.

2.   Sloop: Indien nodig slopen we bestaande constructies of elementen om plaats te maken voor nieuwbouw of renovatie. We zullen het vuil zorgvuldig verwijderen en op een milieuvriendelijke manier afvoeren.

3.   Ruw werk: deze fase omvat alle werkzaamheden die achter de muren moeten worden uitgevoerd, zoals loodgieterswerk, elektriciteit en HVAC. Wij zorgen ervoor dat alles in orde is en dat alle benodigde vergunningen worden verkregen.

4.    Framing: zodra het ruwe werk is voltooid, beginnen we met het inlijsten van de structuur volgens de ontwerpplannen. Dit omvat het plaatsen van muren, ramen en deuren.

5.   Afwerking: dit is de fase waarin we de laatste hand leggen, zoals vloer-, schilder- en sierwerk. We werken nauw met u samen om ervoor te zorgen dat alles voldoet aan uw verwachtingen en ontwerpvoorkeuren.

6.   Eindinspectie: Voordat het project is voltooid, voeren we een eindinspectie uit om ervoor te zorgen dat alles in orde is en dat al het werk is voltooid volgens onze hoge normen.

We zijn toegewijd aan het leveren van uitzonderlijke resultaten die de verwachtingen van onze klanten overtreffen. Als u klaar bent om uw bouw- of renovatieproject te starten, neem dan vandaag nog contact met ons op om uw eerste consult in te plannen. We kijken uit naar de mogelijkheid om met u samen te werken en uw visie tot leven te brengen.

Voorbouw 

Onze preconstructiediensten zorgen voor een vlot project. Van budgettering tot planning, wij helpen u bij het plannen voor succes. Neem contact met ons op.

Bouw schatting

Onze nauwkeurige bouwschattingen helpen u bij het plannen en budgetteren van uw project.

Overleg op locatie

Onze consultaties ter plaatse beoordelen uw ruimte, beantwoorden uw vragen en zorgen ervoor dat we uw visie voor uitzonderlijke resultaten begrijpen. 

De afwerking
Aanrakingen

De kleine details maken een groot verschil. Onze finishing touch voegt stijl en karakter toe aan uw project.

1 2.jpg

Creëer uw droomhuis.
Vertel ons vandaag nog over uw project.

bottom of page